Gljiva Kombucha – napravljena od čistih prirodnih proizvoda

 


Za blistavu kožu, dobro pomlađeno tijelo, njegovano lice i tijelo, a prije svega povećanu razinu samopouzdanja, ključna je promjena načina života. Najbolji način je usredotočiti se na prirodne stvari ili proizvode koji su napravljeni od prirodnih sastojaka. Jedna od takvih opcija je Gljiva Kombucha – timski napitak koji nastaje procesom fermentacije – kuhanjem crnog i zelenog čaja, šećera i Kombucha kulture.

 

Što se Kombucha kulture tiče, to je složena kombinacija bakterija i kvasaca koji štite jedni druge. Nalaze se u čaju i opstaju među ljudima više od 2000 godina. Ova produktivna suradnja između bakterija i kvasaca sposobna je iz vrlo malog broja komponenti stvoriti obilje različitih prehrambenih i farmakološki korisnih tvari za ljudski organizam. U bočici ćete pronaći B1, B2, B3, B5, B6, B12, vitamin C i H, lecitin, L-mliječnu kiselinu, glukonsku i glukoronsku kiselinu zajedno s voćnom kiselinom, malim količinama glukoze i fruktoze. Pun je nevjerojatnih zdravstvenih dobrobiti za dobro hranjenje vašeg tijela.

 

Za Gljiva Kombuchu, sve što trebate učiniti je doći do Electa-KSV. Vodeći dobavljač nudi vam proizvode najbolje kvalitete po konkurentnim cijenama za cjelokupno zdravlje i dobrobit odraslih i beba. Možete naručiti s bilo kojeg mjesta kako biste dobili isporuku na vrijeme. Njihov glavni motiv je da vam donesu nešto svježe i čisto. Naručite sada za dostavu na Vašu adresu.

Comments

Popular posts from this blog

Zašto je važan Revitalizirajući tonik za djecu

Liječenje atopijskog dermatitisa s Electom KSV

Kako Liječiti Hidrataciju Kože Nakon Sunčanja