Buy Premium Quality Products For Higijena I Njega Kože I Tijela

Tražite li neke od najboljih proizvoda koji mogu održati higijenu vašeg tijela i pružiti vašoj koži i tijelu bolju prehranu i njegu?

Electa je prepoznatljivo ime na jednom mjestu u ovoj domeni koje vam donosi najbolju ponudu proizvoda za higijenu i njega kože i tijela. ZeoSilver sapun je jedan od njih. Radi se o redovnom pilingu do savršene kože.


Želite li da vaša koža bude meka i blistava?

Trebali biste održavati svoje tijelo dobro očišćenim. Odabir ovog sapuna pružit će vašoj koži nevjerojatne dobrobiti. Riječ je o uklanjanju gornjeg, starog sloja kože, koji se najbolje čisti temeljitim pilingom. Jedinstveni biser među sapunima koji sadrži čestice zeolita i cimeta koji je idealan za nježan piling lica i tijela.

Dolazi sa širokim spektrom eteričnih ulja koja ubijaju ili smanjuju viruse, bakterije i gljivice s izrazitim protuupalnim i imunostimulirajućim svojstvima. Da ne govorimo o čajevcu koji blagotvorno djeluje protiv akni i prištića, psorijaze, gljivičnih infekcija i HPV-a. Uz snažno antivirusno i antiseptičko djelovanje, čajevac pomaže kod raznih oštećenja i upala na koži. Ulje čajevca djeluje umirujuće i blagotvorno u stresnim situacijama koje najčešće rezultiraju promjenama na koži. Zbog snažnog antibakterijskog i antigljivičnog djelovanja sapun je izvrstan za njegu intimnih dijelova tijela.

Također ćete kupiti razne druge proizvode za Higijena i njega kože i tijela od Electe. Morate odabrati najbolju ponudu proizvoda i naručiti.


Comments

Popular posts from this blog

Zašto je važan Revitalizirajući tonik za djecu

Liječenje atopijskog dermatitisa s Electom KSV

Kako Liječiti Hidrataciju Kože Nakon Sunčanja